NLVMUG » Call for Papers UserCON 2018

Call for Papers UserCON 2018

Call for Papers <GESLOTEN>

Wil jij onderdeel zijn van het grootste en gezelligste VMUG-evenement van de wereld? Verzorg dan een sessie op de Nederlandse VMUG UserCON 2018!

We zijn voor de UserCON 2018 op zoek naar sprekers. Dit jaar hebben we veel ruimte voor communitysessies in de agenda opgenomen en hebben we zeer diverse sessievormen.

De inschrijving sluit op 26 januari; in de eerste paar dagen van februari hoor je of jouw sessie geaccepteerd is.

Sessievormen

We hebben een vijftal sessievormen uitgewerkt. Heb je andere ideeën? Leuk, laat het dan ook via onderstaand formulier weten, zodat we met je in gesprek kunnen over de invulling.

Break-out Sessie: net als vorige Jaren reserveren we een aantal sessies in de grote Limousin-zalen voor de community. Deze zalen hebben een capaciteit van 300 personen en zijn bedoeld voor de meer ervaren spreker.

Lightning Talks: Dit jaar zijn er weer de Lightning Talks: kortere sessies in kleinere zaaltjes, bedoeld voor de minder ervaren sprekers. Elke spreker krijgt 20 minuten de tijd om voor een kleiner publiek (30 tot 60 personen) een onderwerp uit te lichten. Na je sessie is er ruimte beschikbaar om in kleinere setting verder te praten op de NLVMUG-stand.

Group Discussions: Net als de Lightning Talks vinden de Group Discussions plaats in de kleinere Dexter zaaltjes en duren ze 20 minuten.

Whiteboardsessie: Wil je met een kleine groep een whiteboardsessie houden over een product, een architectuur of design? Dat kan tijdens een whiteboardsessie!

Workshop of Demo: Tenslotte kun je een kleine workshop of demo voorbereiden, en in 20 minuten de revue laten passeren.

Begeleiding

Ook nieuw dit jaar is de intensievere begeleiding van de sprekers. Met de kleinere setting in de Dexter zaaltjes, waar een Lightning Talk, Group Discussion of Workshop georganiseerd kan worden, nodigen we de minder ervaren spreker uit actief deel te nemen aan de NLVMUG.

We zijn in het bijzonder op zoek naar mensen die het leuk vinden ervaring als spreker op te doen terwijl je over de fantastische implementatie bij een klant of over een techniek waarmee je aan het experimenteren bent vertelt.

Alle community sessies hebben een niet-commerciële insteek; d.w.z. dat jouw presentatie geen reclame voor een product, dienst of je werkgever is. Bij alle sessies geldt dat ze een raakvlak met het VMware-ecosysteem hebben, maar niet alleen maar over VMware-producten hoeft te gaan. Ervaring leert dat sessies over concrete praktijkervaring in klantsituaties het erg goed doen. In principe kan alles, zolang het maar interessant is voor mede-VMUG’ers.

Lijkt het je leuk om een presentatie te geven over een technisch onderwerp dat jou bezighoudt? Als je dit eigenlijk nog een beetje te spannend vindt, maak je geen zorgen. Binnen de NLVMUG zijn veel mensen met presentatie-ervaring, en we helpen je graag met de opbouw van je presentatie, je slide-deck of je demo. Zo helpen we elkaar en leert iedereen er wat van.

Inschrijven

Inschrijven is niet meer mogelijk.