NLVMUG » Locatie

Locatie

De NLVMUG UserCon vindt plaats in 1931 Congrescentrum 's Hertogenbosch.

Adres

Oude Engelenseweg 1
5222 AA
’s-Hertogenbosch

T: 088 - 9000 333
E: info@1931.nl

Per auto

1931 Congrescentrum ‘s-Hertogenbosch is per auto eenvoudig te bereiken en ligt op ongeveer 1 uur rijden van Apeldoorn, Amsterdam, Den Haag, Bergen op Zoom, Venlo, Roermond, Rotterdam en Antwerpen.

Parkeren

1931 beschikt over ruime parkeergelegenheid. Er zijn ruim 400 parkeerplekken op eigen terrein en dit kan makkelijk worden uitgebreid in combinatie met het Brabanthallen parkeerterrein tot 4.000 plekken. Daarnaast beschikt 1931 over 4 elektrische oplaadpunten voor uw auto of fiets. Wanneer u aan komt rijden over het parkeerterrein vindt u de laadpalen na de toren aan de linkerkant.

Per openbaar vervoer

1931 bevindt zich op ongeveer 10 minuten loopafstand van Centraal Station ‟s-Hertogenbosch. U dient daarbij de stationsuitgang Paleiskwartier/Brabanthallen te nemen en het bord “Brabanthallen” te volgen. De weg naar 1931 kunt u gemakkelijk vinden door het spoor aan uw rechterhand te houden. Na ongeveer 9 minuten komt u aan op een kruispunt en ziet u de toren van 1931 Congrescentrum Brabanthallen. Onder deze toren treft u de hoofdentree van 1931.

Taxi

Vanaf begin 2016 gelden binnen de gemeente ’s-Hertogenbosch nieuwe regels voor straattaxivervoer. Alleen chauffeurs die in het bezit zijn van het Bossche kwaliteitskeurmerk BTx mogen taxivervoer op de openbare weg aanbieden. Om voor het keurmerk in aanmerking te komen, moeten taxi’s en taxichauffeurs aan kwaliteitseisen voldoen. Deze eisen zorgen voor een eerlijke behandeling van u als passagier en voor de kwaliteit en veiligheid van het taxivervoer. Dit betekent ook dat er alleen nog taxi’s met het BTx keurmerk het terrein van 1931 Congrescentrum Brabanthallen mogen betreden.