NLVMUG » UserCon 2015

NLVMUG UserCon 2015

In 2015 verandert de organisatiestructuur van NLVMUG. Dennis Hoegen-Dijkhof, Joep Piscaer, Arjan Timmerman (biografieën) vormen een driehoofdig leiderschapsteam. De ondersteuning vanuit VMware blijft.

In 1931 Congrescentrum in Den Bosch vond op 19 maart de jaarlijkse User Con plaats. IT nerd, schrijver en spreker Joseph Oubelkas pakte met zijn keynote ‘Omgaan met een veranderende wereld. Als je wilt, lukt alles je! de bomvolle zaal volledig in. Het ontroerende verhaal van deze voormalige IT’er die onterecht vast heeft gezeten in Marokko, maar toch positief wist te blijven, liet niemand onberoerd. De zaal zat bomvol. Daverende stiltes wisselende zich af met explosies van gelach. Het diverse programma was verspreid over vier zalen. Voor ieder wat wils. Een barista van VMware en VMUG voorzag de bezoekers van verse koffies. Tijdens de borrel gaven diverse van de 29 sponsoren prijzen weg. De drones en als klap op de vuurpijl een ticket naar VMworld vielen in de smaak van het enthousiaste publiek.

Naast de UserCon organiseerden de Gold sponsors Tintri, Pure Storage, Nimble Storage, Pernix Data, Zerto en Trend Micro vier sessies voor een klein publiek. Ook is er een BBQ georganiseerd in Sun Sea Bar, Wijk aan Zee en een Nieuwjaarsreceptie.

Foto's