NLVMUG » Call For Papers 2020

Call for Papers

De Nederlandse VMUG organiseert al vele jaren het jaarlijkse eendaags evenement, door velen het VMworld van Nederland genoemd. Door de bijdrage van de community uit binnen en buiten Nederland is dit event al vele jaren het grootste VMUG-evenement ter wereld!

Jij maakt deel uit van dit succes en in 2020 kun je wederom onderdeel zijn van dit succes!

Wij zijn op zoek naar sprekers! Naast de ervaren sprekers zijn we op zoek naar mensen die het leuk vinden ervaring als spreker op te doen terwijl je over de fantastische implementatie bij een klant of over een techniek waarmee je aan het experimenteren bent verteld.

De inschrijving sluit op 7 februari; in de loop van februari hoor je of jouw sessie geaccepteerd is.

Sessievormen

Er zijn diverse sessievormen, de meest bekende vorm zijn de presentaties. We staan echter open voor andere type sessie en ideeën. Laat ons dit weten via het registratie formulier, zodat we met je in gesprek kunnen over de invulling.

Break-out Sessie: net als voorgaande jaren reserveren we een aantal sessies in de grote(re) zalen voor de community. Primair bedoeld voor de meer ervaren spreker.
Sessieduur: 45 minuten

Lightning Talk: kortere sessies in kleine(re) zalen, bedoeld voor de minder ervaren spreker. Sessieduur: 15 á 20 minuten

Andere type sessies? Denk dan bijvoorbeeld aan group discussions: whiteboardsessie: workshop, demo, sessie begeleiding tijdens de open spaces etc.

Community

Alle community sessies hebben een niet-commerciële insteek; d.w.z. dat jouw presentatie geen reclame voor een product, dienst of je werkgever is. Bij alle sessies geldt dat ze een raakvlak met het VMware-ecosysteem hebben, maar niet alleen maar over VMware-producten hoeft te gaan. Ervaring leert dat sessies over concrete praktijkervaring in klantsituaties het erg goed doen. In principe kan alles, zolang het maar interessant is voor mede-VMUG’ers.

Lijkt het je leuk om een presentatie te geven over een technisch onderwerp dat jou bezighoudt? Als je dit eigenlijk nog een beetje te spannend vindt, maak je geen zorgen. Binnen de NLVMUG zijn veel mensen met presentatie-ervaring, en we helpen je graag met de opbouw van je presentatie, je slide-deck of je demo. Zo helpen we elkaar en leert iedereen er wat van.

Inschrijven

De Call for Papers is open tot en met 7 februari.