NLVMUG » PubQuiz 2020

NLVMUG vBeers PubQuiz 2020

Dit jaar organiseren wij voor het eerst een NLVMUG vBeers PubQuiz! In de PubQuiz kun je als team laten zien wat je echt van VMware weet door de goede antwoorden te geven op vragen die in verschillende rondes gesteld zullen worden. De PubQuiz vindt plaats in een informele community setting, waar genoeg ruimte is voor een drankje en natuurlijk een gesprek onderling. Het winnende team van de PubQuiz gaat er vandoor met een leuke prijs en natuurlijk eeuwige roem.

Zoals hierboven als vermeld spelen we de NLVMUG vBeers PubQuiz met teams van 3-5 personen. Probeer dus een team te vormen met collega’s, community vrienden of anders gelijkgestemden en schrijf je in! We accepteren ook individuele inschrijvingen, we zullen een of meerdere gelegenheidsteams maken op de avond zelf.

 

Datum & tijd

In verband met de verplaatsing van NLVMUG UserCon, zijn wij momenteel op zoek naar een nieuwe datum voor de PubQuiz. Hier hoor je gauw meer over.

Inloop zal zijn vanaf 19:30, dePubQuiz start om 20:00. Om 22:30 is de PubQuiz afgelopen en weten we welk team de winnaar is! Er zijn geen kosten verbonden aan deelname, wel verwachten we dat als je jezelf inschrijft je ook daadwerkelijk komt.

 

Dan nog even alles op een rijtje

Inschrijven doe je door een e-mail te sturen naar pubquiz@nlvmug.com. Vermeld in deze e-mail:

Hopelijk tot ziens tijdens de eerste NLVMUG vBeers PubQuiz 2020!

Namens het organisatiecomité van de NLVMUG vBeers PubQuiz,

Viktor van den Berg
Rob Groenhuis
Ronald de Jong
Robert Kloosterhuis

P.S. Don’t drink & drive